A Z-oktató

Csak azt tanítom, amiben hiszek, és amiről meggyőződésem, hogy jó Neked.

Magamról

Zákány Norbert vagyok, a Z–módszer kidolgozója és vezető oktatója.  Pilates oktató, gerinc- és hatha jóga oktató, callanetics és sportoktató, valamint Aviva Férfi Torna oktatói képzettségem van közgazdász diplomám mellett.
Rengeteg iskola áttanulmányozása után – immár hosszú évek óta a saját módszerem szerint dolgozom. Az általam jelzett rendszer a tapasztalatok szerint a mozgásszervi fájdalmak csökkentésére vagy akár teljes megszüntetésére alkalmas, komplex tartás- és alakjavító tornarendszer.

Mindig is olyan mozgásformákat gyakoroltam, ahol a mozgás struktúrába rendezett és áramló ívű volt. A gyakorlásból egy személyes sorsforduló által váltam oktatóvá. Amiatt döntöttem el, hogy embereknek szeretnék segíteni, és a mozgás adta eszköztárral hatni rájuk. Az elmúlt évek alatt folyamatosan képeztem magam. Hiszem, hogy a mozgás öröme mindenkié lehet kortól, erőnléttől, nemtől függetlenül.

12 Év gyakorlat
3 év online tapasztalat
8697 megtartott óra

Az én Történetem

Az elmúlt 12 évem fontosabb állomásai:

A pilates oktató bemutat egy gyakorlatot
2022

Sokadik megújulás

3 év online működés után egy minden eddiginél egyszerűbb és komplexebb csomagajánlatot dolgozok ki, amellett, hogy a ZF teljes működését újra gondolom.

2020

Z-Online Stúdió

Március 17-én a kialakult helyzet miatt bezárom a Stúdiót.
Március 19-én megnyitom a Z-Online Stúdiót.
Stratégiai döntésként a fizikális stúdióm működését teljes egészében a THM-be integrálom.

2018

Új stúdió

Kénytelen vagyok elhagyni a Miklós utcai Stúdióm, és átköltöztetem a Stúdiót a Párizsi udvarba.

2016

Saját stúdió

Főállású Stúdió vezető és főállású vállalkozó vagyok.

2014

Stúdió függetlenül

Elkezdek más stúdióktól függetlenül, a saját szabályaim szerint dolgozni. Otthagyom – 11 év után – a biztos, mások szemében akár ideális munkám és gazdasági titkárként dolgozom a Csokonai Színházban, hogy több időm legyen a módszerem fejlesztésére.

2011

Első oktatói képzés

Megszerzem első oktatói képesítéseimet. Képzések, workshop-ok tömegét végeztem el és folyamatosan önképzem magam. Callanetics, gerinc jóga, Hatha jóga, Pilates oktató, Aviva Férfi Torna oktató, sportoktató leszek.
2011–2014 között stúdióról stúdióra vándorlok, mint óraadó.

2010

A kezdetek

2010-ig teljesen átlagos életem volt. Lediplomázom mint közgazdász. Később mérlegképes könyvelő, … végzettséget szerezek. 11 évig, 2011-ig kontrolling munkatársként dolgozom Berettyóújfaluban, a G. Tisza. István Kórházban.
2010-ben nagymamám, Dudi betegsége és halála mindent megváltoztatott.
Megfogalmazódik bennem, hogy hatni akarok emberek életére, hogy egészségesebben, tudatosabban éljenek, elkerülve az elkerülhető egészségügyi problémákat.

Próbáld ki!

Regisztrálj most minden további kötelezettség nélkül, és teszteld egy hétig a Z–online Stúdió 'Komplex online csomagajánlatát 2.000 Ft-ért!
Ha tetszik a munkamódszer, beszámítom a Tesztét árát a választott csomagod árába. Így a tesztheted ajándékba kaptad.
Bízom benne, hogy hamarosan csoportom tagjaként üdvözölhetlek.

Kipróbálom

Kérdésed lenne?

Írj nekem, ha olyan kérdésed lenne, amire itt nem találtál választ!

Kérdésem van