változás

A ZF újra definiálta magát

Olvasási idő: kb.: 10 perc

A teremtés, a fenntartás és a pusztítás egymást folyamatában követi az életünkben, még ha nem is akarjuk ezt figyelembe venni. Főleg akkor, amikor a világ java azt az utat választotta, hogy a lényegesnek hazudott lényegtelentől kedvére öklendezik. A pusztítást az elmúlt majd 3 évben sokadjára is önként és egyre nagyobb hévvel választom, hogy a „maradékból” valami új és még inkább jobb születhessen.

Üdvözöllek.
Zákány Norbert vagyok,
a Z-módszer oktatója.

Az újra nem nyitás kategória újabb éke lesz ez a bejegyzés. Míg sokan kivárnak, taktikáznak, „okosba” cselekednek, egyre inkább látszik, hogy a tartós bezárás egykor nem csak rövid távon volt előremutató döntés a részemről. Emellett nem szeretek a történések után menni, mondjuk „egy sorba” beállni sem, …

Pár hete ért meg egy érzés bennem és hozta maga után mindazt, amiről ebben a bejegyzésben beszámolok. Megszületett a döntés, hogy a ZÁKÁNY FITNESS működésének minden komponensét vizsgáljam meg és döntsek annak a további sorsáról. Két kifutása lehetett ennek: minimálisan átformálva marad vagy „megy a levesbe”. Sokszor látom az embereken, hogy mennyire bátortalanok, ilyen helyzetben, és még egy porcelán kutyától sem akar megválni, nemhogy paradigma váltót tegyen, legyen szó az egészségéről, a vállalkozásáról, … Pedig megszabadulni attól, ami haszontalan, vagy már nem látja el a feladatát rettentő jó érzés. Tartjuk az érzelmi szálat. Nézzük meg mi minden történt ennek a lomtalanító, jobbító szándékú, megújító flow-nak a részeként.

A honlap megújult

Tessék megnézni. Rengeteget dolgoztunk főleg a főoldalon, hogy az egyszerűbb szerkezetet és dizájn szempontjából is újat adjunk. Tudom, hogy javarészt mobilon „vakoskodik” mindenki, de érdemes megnézni asztali nézetben és/vagy normális méretű kijelzőn.

A honlap kapcsán fontos volt, hogy minden eddigitől „norbisabb” legyen. Azt akartam, hogy a honlap levegős, tájékoztató, markáns legyen és még inkább ne a lelketlen marketing hiénák által lealjasított közízlést elégítse ki. Sajnos még mindig épp elegen nézik a saját ügyfeleiket hülyének az eladhatóság oltárán. Ettől továbbra is megkímélek mindenkit.

Szívesen.

A szinkronicitás elve alapján amúgy is az látja szépnek, még inkább szükségesnek és elgondolkodtatónak, aki rezonál velem. Más meg csak egy húsdarálót lát és nem egy formán túlmutató analógiát. A legjobb pedig, hogy már nem zavar a megnem értés, mert az a szűk keresztmetszet, akihez szólok félreértés mentesen érti a szándékot és célba ér is az üzenet. Amúgy pedig ovo-lakto vegetáriánusként dupla csavar a húsdaráló.  

KOCSA

Az egyszerűsítés vonalán haladunk itt is. Próbáltam egy új előfizető fejével gondolkozni. A teszthetét töltve eddig megismerkedett 5 csomaggal, rommá tornázhatta magát. De vajon eligazodott?!?
Aztán jött a gondolat, hogy mi lenne, ha a saját gyakorlásomat alakítanám át és létrejönne valami új, ami minden vásárlói igényt, szokást egybe terel és egy faék egyszerűségű megoldást kínál. Ez lett a Komplex online csomagajánlat. Egyesíti egy videótár és az élő műsorok, a szabadon variálható videók, de még inkább 3 évnyi online jelenlét tapasztalatait.

  • Ha fontos, hogy fix időben együtt mozogjunk online, akkor tornázz velem élőben, a nyilvános felvétel által keddenként 18:00-tól.
  • Ha pedig az a fontos, hogy bármikor tudj online mozogni. Végezd el kipihentséged, erőd függvényében a 10-30 perces videókat. Állítsd össze a saját programod könnyedén az elmúlt 3 hét anyagából, a 9 korábban rögzített, de folyamatában, hetente frissülő videó alapján. Mindez így személyre szabható és nem megy el a kedved a tornától a bőség zavarában.

De mi az új mindebben?

Az, hogy 3 darabban kerül rögzítésre. Részt vehetsz egy 10 perces általam Ráhangolónak nevezett programon, ami a bemelegítés polgári változata. Csak nem szeretem azokat a kifejezéskét, amitől egy retkes, hormongőzős, tornaterem szagú óra elevenedik meg az ember lelki szemei előtt.

A 2. videó 30 perces, aminek a neve: ’Fenntartó’. Ebben a blokkban 3 variációba kerül bemutatásra minden erőfejlesztő gyakorlat. Egy gondolat pilates egy leheletnyi jóga, és a szokásos köptetőkeverék, amit a Z-módszertől megszoktál.

A harmadik, szintén 30 perces videó pedig a ’Regeneráló’ fantázianevet kapta. Valahol az óravégi nyújtásnak, mobilizációnak, levezetésnek feleltethető meg. De itt kap helyet a problémás területek korrekciója és „norbis szerelése” is.

Debreceni vagy?
A személyes, szakmai találkozások során kérheted, hogy házhoz menjek órát tartani. Ez lehet egy fős magánóra, akár otthonodba, akár munkahelyeden. De természetesen összeszokott csoportok, munkahelyi kollektívák is kérhetik, hogy órát tartsak nekik Debrecen területén.

Nem vagy debreceni?
Semmi gond. A Z-élő magánórák által is hozzáférhettek a személyre szabott mozgásélményhez és még inkább a változáshoz, csak éppen online eszközök által.

Ennyi?

Nem. Ugyanis mindegyik úgy van összeállítva, hogy önmagában vagy egymást követve, vagy kombinálva is elvégezhető. Így a rendelkezésedre álló időd, kipihentséged és elérendő célod függvényében tudsz órákat összerakni magadnak.

Mellékszál, de fontos, hogy a fenti modell által oktatóként sokkal izgalmasabb anyagokat kreálni.

Ha pedig eddig nem éltél a Teszthét lehetőségével, de szeretnéd személyesen is megtapasztalni azt a fajta szabadságot, amit ad(hat) az online tornám? Nincs más dolgod, mint regisztrálni a Teszthétre. Ez alatt az egy hét alatt kipróbálhatod a Z-módszer ’Komplex csomagajánltát’ kockázat- és minden további kötelezettség nélkül 2.000 Ft-ért!
Ne feledd, ha tetszik, beszámítom az összeget a választott csomagod árába.

Egyszerűbb működés

Úgy az online, mint az offline vállalkozás egyszerűbb szabályok mentén és kevesebb árkategória mentén szerveződik. Örök vesszőparipám az ajánlás. Ezt most is kiemelten kezelem. Egy a legjobb visszajelzés a jól végzett munkáról az ajánlás. Így kaptak extra kedvezményeket a debreceni ajánlók. Részletek az Árak menüben.

Az első honlapom 2015-ben készült: fekete-fehér-türkiz volt. Kerekded formák a főmenüben és a tőlem megszokott minimál. A 2016-os változatba egy arculattervező csapat segítette a kék-zöld motívum beépülését a tudatba. Annyira dolgoztam, hogy ez praktikusan 2020-ig maradt egy állapotban, csak a közlésekre volt zárt. Majd 2020-ban az online fele nyitó oktatói szív hozta magával a fekete-fehér-okker világot. 2021-ben dizájnváltások mellett újabb csomagajánlatok és kilépések jöttek és most 2022-ben, ha indexelni akarjuk akkor immár az 5. honlapom megkapta a most látható formáját. Nem tagadom, hogy követelte a figyelmet és energiát főleg a dizájn és a tartalom.

Jómagam mindenképp örülök ennek a változásnak és nagyon elégedett vagyok. Remélem hasonló érzeteket váltok ki a mostani vendégeim és jövőbeni ügyfeleim között is.

Köszönöm, hogy elolvastad és/vagy meghallgattad.
Innen folytatjuk.
De addig is maradjunk kapcsolatban.

Megosztás: