automata

Az Automata elindult.

Olvasási idő: kb. 5 perc

Csókolom, sziasztok.

Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy digitális vállalkozásba fogok és még inkább ilyen mértékű fejlesztésekbe, kiröhögtem volna. De az élet citromot adott – lassan egy éve – és én meg nem vagyok hajlandó limonádéval beérni.

Fapados kezdés után fejlesztés

Az online munkát úgy, mint sok kollegám, magam is zárt közösségi csoportokban kezdtem el és egy excel táblával. De be kellett látnom, hogy szintet kell lépnem. A nyári tudatos arculatváltással kezdtük, de már ekkor a szívünkben dédelgettük az Automata gondolatát. Most pedig különösen magas szintre emeltük a ZÁKÁNY FITNESS informatikai hátterét. Egyrészt amiatt, mert

  • a digitális fél-istenek egyre inkább egy bosszús szerepkörben kezdtek tetszelegni, így cél volt függetlenedni a szeszélyeiktől minél hamarabb.
  • Valamint be kellett látnom, hogy nagyon sok időt és energiát elvon az ügyintézés. Nem az egyetlen vállalkozó vagyok, aki szenved attól, hogy az érdemi munka az összmunkaidő 5-10 %-a.
  • De benne van még az is, hogy valami különlegeset akartam létrehozni itt is.

Ügyvezetői paradigmaváltás

A fizikális térhez képest a digitális vállalkozás másik nagy tanulsága, hogy nem csak a „szakmához” képest kell másként csinálni mindent (általános receptem), hanem a fizikális térben megtett lépéseimhez, habitusomhoz képest is. Felismertem, hogy még több szakember bevonására van szükségem. Nem kell nekem mindenhez (is) értenem, sőt! Ennek részeként a tartalommarketinget (is) kiszerveztem. Így még ennél is több időm marad a valóban fontos dolgokra: a jobbnál jobb tornaprogramokra. Mindenkit megnyugtatok ez marad továbbra is Tréner Úr kezében.

Miben segít nekem és nektek az Automata a továbbiakban?

Nem ez volt elnevezésileg az eredeti terv (hisz csak ez volt rám bízva), de ez jobban kifejezi a „munkakört”.

  • 0-24. Az online foglalási rendszeren keresztül éjjel-nappal kényelmesen, interneten keresztül fizethetsz elő a Z- Online Stúdió szolgáltatásaira.
  • Click & Pay. Az új barátunk segíti a bankkártyás fizetést, azonnal számláz, és fizetés után küldi a belépési kódokat. Két perc és már tornázhatsz is!
  • Egyszerű kezelés. A videók tárolása, megosztása tekintetében egy minden eddiginél kifinomultabb és egyszerűbb felületet biztosítunk immár a honlapon.
  • Átlátható felület. Amin gyerekjáték eligazodni minden eszközön.
  • Teljes támogatás. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ha elakad az ügyfél, tud kérni humán segítséget és persze kap is. 

S ez még csak a jéghegy csúcsa…

Automata – nem lesz így személytelen?

Határozottan nem. Gyorsabb és kényelmesebb mindenkinek. Személyre szabott programok és felmerülő érzetek, bizonytalanság esetén örömmel állok továbbra is a rendelkezésetekre.

Cégekre is gondoltunk

Korábban egy nagyobb léptékű megkeresés levezénylése macerás volt. Fapadosan egy excel táblában volt minden nyilvántartva, s minden függött tőlem időben. Az új rendszerben bárki bármikor hozzánk tud kapcsolódni anélkül, hogy várnia kellene, míg a rendszer humán része, azaz én újra a géphez ülök.

A fejlesztés részeként akár több száz fős céges munkák jogosítványainak kezelése is gyerekjáték az Automatának. Nagyképű tudom, de az volt a cél, hogy ezt bátran kijelentsem.

Ha újra nyit a Z-Fizikális Stúdió

Halkan jegyzem meg a fizikális stúdió kinyitására váróknak: az Automata már most fel van készítve arra, hogy ha a „világ is úgy akarja”, kinyissak és ott a befoglalás, bérletezés, fizetés … tekintetében segítsen nekünk a digitális pajtás.

Teszteld

Ha pedig nem tesztelted még a Z-munkamódszert, itt a remek alkalom: Klikk ide

Megosztás: