elégedett

Elégedett vagy? Mondd el!

Olvasási idő: kb.: 3 perc

Üdvözöllek.

Folyamatában dolgozom azon, hogy a módszerem minél több emberhez eljuthasson. Hiszek abban, hogy fontos, amit csinálok, és hogy sok embernek tudok általa segíteni az életminősége javításában.

Tapasztaltál valamilyen számottevő változást az egészségi vagy mentális állapotodban amióta velem tornázol akár online akár fizikálisan?

Amennyiben igen, és szívesen megosztanád a gondolataidat – akár elégedett vagy akár nem – , netalán a saját „történetedet” erről, akkor kérlek, hogy ne habozz ezt megtenni! Szeretettel és köszönettel várok bármilyen hosszúságú szöveget arról, mit jelent neked az, amit nyújtani tudok.

Az arra alkalmas történetek kérésednek megfelelő módon (anonim módon, keresztnévvel, teljes névvel, …) fótóval vagy anélkül kerülnek megosztásra a honlapomon, a közösségi oldalakon és reklám anyagokban.
A nekem küldött szövegek minimálisan szerkesztésre kerülhetnek, hogy közölhető formát kapjanak.

Még nincs tapasztalatod, de szeretnéd személyesen megtapasztalni azt a fajta szabadságot, amit ad(hat) az online tornám, nincs más dolgod, mint regisztrálni a Teszthétre.
Ez alatt az egy hét alatt kipróbálhatod a Z-módszer mind az 5 csomagajánlatát kockázat- és minden további kötelezettség nélkül 3.000 Ft-ért!
Ha elégedett vagy vele, beszámítom az összeget a választott csomagod árába. Ha pedig mégsem, visszautalom azt.

Természetesen van mód a személyes, szakmai találkozásokra Debrecen területén. Ekkor a vendég kérheti, hogy házhoz menjek órát tartani. Ez lehet egy fős magánóra, akár otthonában, akár munkahelyén. De természetesen egykori összeszokott csoportok, munkahelyi kollektívák is kérhetik, hogy órát tartsak nekik.

Köszönöm, hogy elolvastad és/vagy meghallgattad.
Innen folytatjuk.
De addig is maradjunk kapcsolatban, kérlek csatlakozz zárt Facebook közösségünkhöz.

Megosztás: