tucat

Megújult a ’12 legjobb’

Olvasási idő: kb.: 5 perc

Egy olyan korhoz kapcsolódok érzelmileg leginkább, amikor még a torna zárt volt vagy stúdiók, edzőtermek hátsó részein megtűrt tornatermekre vagy még inkább VHS kazettákra, majd DVD lemezekre. Nem is olyan régen még az volt a nagy szám, ha egy oktatónak megjelent valamelyik ezek közül és aztán annak minimálisan módosított beltartalmával végig haknizta a környéket, esetleg az országot.

Üdvözöllek.
Zákány Norbert vagyok
a Z-módszer oktatója.

Mi a helyzet most? Egy mobiltelefon által és a közösségi oldalak, néhány applikáció által mindenki maga forgatja, vágja, szerkeszti, osztja meg és teszi “legjobb belátása” szerint elérhetővé a videóit. Míg az első iskola esetén akaratlanul is megfontolt minden gyakorlat, praktikusan minden. A másodok a mennyiségi és időbeli korlátlansága miatt minőségileg hígul(hat).

Kezdetben

Amikor elkezdtem az online vállalkozást első körben egy csomag volt, ami immár ’Alap csomag’ néven ismersz: 5 videó, heti 2 frissüléssel. Majd jött az igény kevésbé frissülő mennyiségekre így született ideje korán a ’Minimum csomag’. Az ’Élő órákra’ nagy rámasszírozás után adtam a fejem, hogy ha már térben nem is, de időben egyszerre mozogjunk. A ’10*10’ időhiányos vendégeim kérésére indulhatott meg. A csomagban 10 db 10 perces instant videó adja a mozgásélményt.

Az én „kazettáim”

A ’Legjobb 12’ pedig az én szerelemgyermekem. Most, 2022.04.14—én, túl 220 videón oktatóként pontosan tudom, hogy mik is azok a programok, amik a változás, a javulás megkerülhetetlen részei. Ezek a videók kerültek ide. Amióta a csomagajánlat létrejött a 12 videó nem frissült. Nem volt ebben tragikai vétség, ellenben minden tematika, minden óraszervező elv folyamatában frissül, mivel oktatóként máshová viszem a fókuszpontokat, az arányokat. Ill. maguk debreceni ügyfeleim számára tartott THM-s órák által, a húsvér emberek által nyert tapasztalatok és visszajelzések bizonyosan moderálják az online videók anyagát is.

És hogy miért futottunk ekkora érzelmi ívet? Mert a bejegyzés elején említett VHS, DVD-hez ragaszkodók talán a ‘Legjobb 12’ által a retró monotonitást megélhetik egy olyan tucatnyi videó által, ami aktuális meggyőződésem szerint az elmúlt idők valóban 12 legjobb, leghatásosabb anyaga.

Ha pedig szeretnéd személyesen is megtapasztalni azt a fajta szabadságot, amit ad(hat) az online tornám, nincs más dolgod, mint regisztrálni a Teszthétre.
Ez alatt az egy hét alatt kipróbálhatod a Z-módszer mind az 5 csomagajánlatát kockázat- és minden további kötelezettség nélkül 3.000 Ft-ért!
Ha tetszik, beszámítom az összeget a választott csomagod árába. Ha pedig mégsem, visszautalom azt.


A 12 legjobb videó – most…

Köszönöm, hogy elolvastad és/vagy meghallgattad.
Innen folytatjuk.
De addig is maradjunk kapcsolatban, kérlek csatlakozz zárt Facebook közösségünkhöz.

Megosztás: