Újabb 4 videó

Torna videók bemutatása: 101. – 104.

Olvasási idő: kb.: 5 perc

Csókolom, sziasztok.

2 hét, 4 videó. A minta mit sem változott. Ismerkedjünk meg a legújabb 4 videót meghatározó elvekkel és miértekkel.

101. Egyensúly(talanság)

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 57 perc

Van-e eszközigénye? Egy polifoam. Esetleg egy stabil támaszték (fal, szekrény) amibe lehet kapaszkodni, ha a feladat megköveteli…

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Stresszes, feszült állapotban különösen. Ameddig a feladatokkal vagy elfoglalva, pontosabban azzal, hogy talpon maradj, addig sem tudsz azzal bíbelődni, hogy mi vitt ebbe a túlterhelt állapotba.

Miről szól a program?

Meglepő fordulatot kap a leírás. Egyensúlyelemeket gondoltam újra és rendeztem egy olyan sorrendbe, amiben harmonikusan kapcsolódnak egymásba és egészítik ki egymást. Határozottan erőteljes a program hatása, így a „harcedzett amazonok” is kihívást fognak kapni.

#jóga #pilates #hajlékonyságfokozó #erősítő #lazító

102. Tehenek közt

A videó besorolása: Z-Fúzió

Játékidő: 57 perc

Van-e eszközigénye? Egy polifoam. Térd probléma esetén egy összehajtogatott törölköző, pokróc vagy díszpárna is kellhet kiegészítésként.

Kinek ajánlott? Aki szeretné a hajlékonyságát fokozni egy „norbis” klasszikussal.

Kinek NEM ajánlott? Csípő problémások, csípő protézissel rendelkezőek kérem, keressenek egy másik programot a videótárban.

Miről szól a program? A tehénarc, szanszkritül a gomukhasana nevű jóga gyakorlatot tanítom meg a videóban egy új aspektusból, hogy még hamarabb részesülhess a gyakorlat áldásos hatásából úgy mint: élénkebb emésztés, mozgékonyabb csípő és váll.

#mobilizáció #jóga #nyújtás #hajlékonyságfokozó #lazító #merevváll

103. Libidó lebegtető

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 59 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam. Esetleg egy stabil támaszték (fal, szekrény) amibe lehet kapaszkodni, ha a feladat megköveteli…

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A program olyan gyakorlatok halmaza, amik mind indirekten vagy direkten hatnak az érzeteinkre. Meglepődve fogja mindenki megtapasztalni, mennyi olyan feladatot végzett hasizomerősítésnek vagy lábformálásnak nevezve, ami indirekten a már szunnyadó kedvet vagy tetterőt képes élettel telíteni.

#pilates #jóga #erősítő #intimegészségmegőrző

104. Egy különösen hosszú szekvencia

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 58 perc

Van-e eszközigénye? Egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen ajánlom egy túlhajtott nap utáni levezetésnek.

Miről szól a program? A hanyatt fekvő órákat készítve tévedhetetlen pontossággal kapom vissza mindig ugyanazt, hogy mennyire jól esett a kedves gyakorlóknak. Ezt a hatást erősítjük fel ebben az órában is. Olyan szerethető, már-már klasszikusnak számítható „norbis” nyújtó és mobilizáló feladatok kaptak helyet a programban, ami által hintaszerű érzeteket törnek meg folyamatában a megunhatatlan csavarások.

#yin jóga #mobilizáció #jóga #nyújtás #hajlékonyságfokozó #lazító

További jó mocorgást. Innen folytatjuk.

Megosztás: