Torna videók bemutatása: 117. – 120.

Olvasási idő: kb.: 5 perc

117. Szék másképp

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Csak egy szék, ami rendelkezik háttámlával, de nincs könyöklője és az ülőmagassága által a lábak a kényelmesen támaszkodnak a talajon.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Ülőmunkát végzőknek különösen.

Miről szól a program? A szék egy kiemelten kedvelt tornaszer a Z-repertoárjában. Most egy eddig nem alkalmazott arányban és sorrendben összeállított új programmal bővül a Z-Fúzió órák sora székre megálmodva.

118. Laza nyak és váll

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 56 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Mivel visszatérő a probléma, így visszatérő a videó témája is: a nyak és a váll fesztelenítése. Az egykori „szerelős” órák tapasztalatai és az online magánórák eredményei pedig újabb megközelítést hoztak az alkalmazott feladatok tekintetében is, amik most is megbízható mobilizáló mozdulatok és dinamikus nyújtások.

119. Dupla Há’

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 58 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen a has és hát erősítő programok szerelmeseinek.

Miről szól a program? Egy olyan ötletkísérlet eredménye a program, amiben nincs semmilyen támaszték, ellenben hol hason fekvésben, hol hanyatt fekve izgalmas variációkban erősítjük és tesszük rugalmasabbá magunkat. Pontos arányok, tudatos szerkezet által garantált hatás.

120. Megadás

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 56 perc

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen azoknak, akik egy fárasztó nap után szeretnének tornázni.

Miről szól a program? Passzív regeneráló feladatok és klasszikus yin jóga elemek teszik érdekessé ezt a programot. Ha te is szeretnél pozícióról pozícióra belelazulni egy-egy feladatba és hagyni, hogy a testedben lévő feszességek lágyan, minden egyes kilégzéssel oldódjanak, akkor ez a Te videód.

További jó mocorgást. Innen folytatjuk.

Megosztás: