Torna videók bemutatása: 133. – 136.

Olvasási idő: kb.: 5 perc

133. Ötleteken túl

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A program általam méltatlanul régen alkalmazott feladatokat tartalmaz, ill. olyan gyakorlatokat, amik új kiindulóhelyzetekbe izgalmas és sokoldalú mozgásra bírják a testünket. Egyre kevesebb gyakorlat, egyre összetettebb mozdulatok mentén halad ez a videó is.

134. Finom

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 52 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Vagy most stílszerűbb a kérdés, hogy miért is ez a videó címe? Egykor az offline térben, most az online térben van egy vendégem, aki az ilyen kimozgatós órák után a keletkező érzetei kapcsán csak annyit mondott: „Finom volt”. Ezt az érzetet mindig a sokoldalú mobilizációk hozták el számára. A tematikus hét folytatásaként kevés gyakorlat, nagy volumen elv alapján halad ez a videó is.

135. Fűrész

A videó besorolása: Z-Fúzió

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A tematikus hét első darabja ez a videó. A címadó pilates gyakorlat természetesen szerepel és inspirál minden további gyakorlatot. Csak olyan mozdulatok gazdag tárháza a program, ahol a mozgás több sík mentén jön létre. Természetesen gondos sorrendben és arányban, hogy az ideális terhelést is magában hordozza.

136. Hinta

A videó besorolása: Z-Fúzió

Játékidő: 53 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Térd probléma esetén egy összehajtogatott törölköző, pokróc vagy díszpárna is kellhet kiegészítésként.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen a gerinccsavarások szerelmeseinek.

Miről szól a program? A tematikus hét második darabja a csavarásokban rejlő potenciált aknázza ki a sokoldalú kiindulóhelyzetei által. A Fúziós foglalkozások egy a leginkább képesek a Z órákban rejlő kilépéseket megmutatni a legtermészetesebb emberi mozgás, a gerinccsavarás újra értelmezése által.

További jó mocorgást. Ha pedig eddig nem éltél a Teszthét lehetőségével itt az idő.

Megosztás: