újabb videókról

Újabb 4 videómról (177. – 180.)

Olvasási idő: kb.: 5 perc

Csókolom, sziasztok.

Szeretném bemutatni Nektek a videótárakba leforgatott legújabb 4 tornaprogramomat.

Természetesen, ha inkább személyesen szeretnéd megtapasztalni azt a fajta szabadságot, amit ad(hat) a tornám, nincs más dolgod, mint regisztrálni a Teszthétre.
Ez alatt az egy hét alatt kipróbálhatod a Z-módszer mind az 5 csomagajánlatát kockázat- és minden további kötelezettség nélkül 7.000 Ft-ért!
Ha tetszik, beszámítom az összeget a választott csomagod árába. Ha pedig mégsem, visszautalom azt.

177. Régen 4#

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Gyakorló háztartás vezetőjeként többször szembesül az ember, hogy hírtelen kell összedobni valamit, akár minimális komponensekből vagy éppen „maradékokból”. A ’Régen sorozat’ pont ilyen. Mindegyik kicsit más, mindegyik hajaz azokra az időkre, amikor volt még 4 fala a ZÁKÁNY FITNESS-nek és mégis más és más.
A végeredmény pedig most is egy garantáltan szerethető program.

178. El a kezekkel

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Kinek NEM ajánlott? Csípő problémások, csípő protézissel rendelkezőek kérem keressenek egy másik programot a videótárban.

Miről szól a program? Volt már nyak, vállöv tehermentesítő programunk. Ez a videó ennek egy kistesója, ugyanis ennek a vonalnak a „végén” ott vannak a kezek. Az utóbbi idők terhelései után szabadon esett a választásom erre a területre. Remélem mindenkinek a kedvére lesz ez az ötletkísérletem is.

179. Törölközz

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Egy nagyobbacska törölköző.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A legkevesebbet alkalmazott óraötletem a törölközős volt. Eleddig csak 2x vettük elő ezt a remek tornaszert. Akik valaha jártam nálam órán, azok egykor kislabdás óra formájában élvezhették ezeket a feladatokat. Az otthonunk kényelmében is könnyen hozzáférhető tornaszerek között pedig a személyes kedvencem. Izgalmas kiinduló helyzetek, változatos mozdulatok teszik szerethetővé a programot.

180. Lajos után

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek, különösen egy várakozáson felül fárasztó nap után.

Miről szól a program? A masszőröm, Lajos írta a mai programot – átvitt értelemben. Ugyanis egy szervezésbeli zavar által óra előtt gyúrt le. S olyan – eleddig nem tapasztalt fáradtság lett úrrá rajtam, amin magam is csodálkoztam. Így ’gombhoz kellett kabátot’ varrni újra csak… A program fókuszába pedig végül a csípő került… a végeredményért pedig végezzétek el a programot bátran.

További jó mocorgást.  De addig is maradjunk kapcsolatban, kérlek csatlakozz zárt Facebook közösségünkhöz.

Megosztás: