újabb videók

Újabb 4 videómról (197. – 200.)

Olvasási idő: kb.: 5 perc

Csókolom, sziasztok.

Szeretném bemutatni Nektek a videótárakba leforgatott legújabb 4 tornaprogramomat.

Természetesen, ha inkább személyesen szeretnéd megtapasztalni azt a fajta szabadságot, amit ad(hat) a tornám, nincs más dolgod, mint regisztrálni a Teszthétre.
Ez alatt az egy hét alatt kipróbálhatod a Z-módszer mind az 5 csomagajánlatát kockázat- és minden további kötelezettség nélkül 7.000 Ft-ért!
Ha tetszik, beszámítom az összeget a választott csomagod árába. Ha pedig mégsem, visszautalom azt.

197.Állj

A videó besorolása: Z-Fúzió

Játékidő: 51 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Egykor elképzelhetetlennek tartottam volna, hogy csak álló gyakorlatokból építkezzen egy foglalkozás… De itt mégis ez történik. A program érzékenyen keresi a helyét az erősítő és nyújtó foglalkozások között. Ideális arányok és terhelés által akarom hinni, hogy mindenkinek szerelem elsőre vagy újra csak…

198. Falazz

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Egy szabad falfelület, amihez odatudsz ülni, feküdni kényelmesen, nyújtott ülésben, magastartásban és oldalsó középben is kényelmesen és a lábak akkor is elférnek, ha terpeszülést követel meg a feladat.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A falas órám egy a legnagyobb szerelem mindenkinek. Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Egyrészt remekül pihentet, másrészt eredményesen dolgozik a terehviselő ízületeink közötti balansz kialakításán. Az óra végi egyenleg pedig így egy kellemesen igénybe vett hát és a relaxált állapot.

199. Oldalvást

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Egy visszatérő motívum az alapja a programnak, mégpedig a törzs oldalán végzett, javarészt pilates gyakorlatok. Az óra felépítésében egy izgalmas megoldást alkalmaz, ami által követhetően dinamikus a foglalkozás.

200. Vállalom

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 57 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen azoknak, akiknek elmacskásodott a válla.

Miről szól a program? A foglalkozás címadása most nem engem dicsér, hanem egy kedves online előfizetőm érdeme. De a programban igyekeztem helyt állni és olyan sokoldalú kimozgatást adni a vállöv területének, ami által a kellemes testérzet a mai óra után sem maradhat el.

További jó mocorgást.  De addig is maradjunk kapcsolatban, kérlek csatlakozz zárt Facebook közösségünkhöz.

Megosztás: