újabb videók

Újabb 4 videómról (209. – 212.)

Olvasási idő: kb.: 5 perc

Üdvözöllek.

Szeretném bemutatni Nektek a videótárakba leforgatott legújabb 4 tornaprogramomat.

Természetesen, ha inkább személyesen szeretnéd megtapasztalni azt a fajta szabadságot, amit ad(hat) a tornám, nincs más dolgod, mint regisztrálni a Teszthétre.
Ez alatt az egy hét alatt kipróbálhatod a Z-módszer mind az 5 csomagajánlatát kockázat- és minden további kötelezettség nélkül 3.000 Ft-ért!
Ha tetszik, beszámítom az összeget a választott csomagod árába. Ha pedig mégsem, visszautalom azt.

209. Kezedben

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? ’Érzet: pompás.’ Minden videó elkészítése után egy szóval vagy egy rövid mondattal írok egy emlékeztetőt az adott óravázlat mellé. Most ezt az egy szót jegyeztem fel. Talán mert még mindig tudok valami újszerűt felfedezni a gyakorlatokban, vagy csak mert még mindig jól esik. A program pedig most is egyszerű testhelyzetek pontos kivitelezése és gondosan összeállított mozdulatok érdekházassága által válik különösen értékessé.

210. Told

A videó besorolása: Z-Fúzió

Játékidő: 53 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Az állatvilágban bevett gyakorlat egy pihenő pózt feloldani egy jóleső nyújtózással. Ezt a gyakorlatot mégis a “nagy okos emberek” mégsem teszik. A programban csak nyújtó(zó) feladatok találhatóak olyan arányban, hogy mégse váljon unalmassá vagy megterhelővé. Az utolsó jelző persze idézőjelben van, hisz a videó önmagára vállalja a tartásjavítás feladatát is.

211. Alapok

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 53 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Térd probléma esetén egy összehajtogatott törölköző, pokróc vagy díszpárna is kellhet kiegészítésként.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Az alapok, különösen az erős alapok mindenkinek fontosak. A program feladatai az elmúlt 11 év tapasztalatai által váltak az alap programom megkerülhetetlen részévé. Mert még mindig működnek. Természetesen, mint minden videónak ennek is az arányai folyamatában finomodnak minden forgatás által.  

212. Mondd

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 56 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Hiszek abban, hogy minél jobban benne vagyunk a mozdulatban annál hatékonyabb az. Az első olajozó mozdulatokhoz képest a sokadik folyamatában változtatja a viszonyulásunkat önmagunkhoz. Ehhez a „kérdezz-felek” játékhoz kapcsolódik ez a program is. A videó másik bája, ami miatt különösen szerethető, hogy végig hanyatt fekve mocorgunk.

Köszönöm, hogy elolvastad és/vagy meghallgattad.
Innen folytatjuk.
De addig is maradjunk kapcsolatban, kérlek csatlakozz zárt Facebook közösségünkhöz.

Megosztás: