újabb videók

Újabb 4 videómról (253. – 256.)

Olvasási idő: kb.: 5 perc

Üdvözöllek.

Szeretném bemutatni Nektek a videótárakba leforgatott legújabb 4 tornaprogramomat.

Természetesen, ha inkább személyesen szeretnéd megtapasztalni azt a fajta szabadságot, amit ad(hat) a tornám, nincs más dolgod, mint regisztrálni a Teszthétre.
Ez alatt az egy hét alatt kipróbálhatod a Z-módszer mind az 5 csomagajánlatát kockázat- és minden további kötelezettség nélkül 3.000 Ft-ért!
Ha tetszik, beszámítom az összeget a választott csomagod árába. Ha pedig mégsem, visszautalom azt.

253.Vágyódva

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 55 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Egy THM óra, hogy mint áll egy egésszé össze? Úgy hogy, a résztvevőkhöz igazítom a feladatokat és azok erősségét. Egy online órán mindez nehezebb. Így egy-egy ilyen óravázlat egy a legjobban kézre álló vendéghez, hozzám igazodik. Természetesen ebben a szerelem videóban is mindenki megtalálja a kipihentségéhez és erejéhez illeszkedő feladatot.

254. Forgó

A videó besorolása: Z-Funkció

Játékidő: 57 perc

Van-e eszközigénye?

  • Csak egy polifoam.
  • Térd probléma esetén egy összehajtogatott törölköző, pokróc vagy díszpárna is kellhet kiegészítésként.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? A ’kaparó’ és a ’forgó’ két olyan kifejezés, ami egy korábbi életszakaszomhoz visz. Olyan feladatokat talál a kedves tornázó ebben a videóban, amik sokoldalú kimozgatásaik által bizonyosan mozgékonyabbá teszik a csípőt.

255. Pont

A videó besorolása: Z-Forma

Játékidő: 54 perc

Van-e eszközigénye? Csak egy polifoam.

Kinek ajánlott? Mindenkinek.

Miről szól a program? Honnan tudom, hogy egy óra ideális volt számomra? Onnan, hogy a végén azt érzem hogy pont arra volt szükségem. Van egy nagy előnyöm, hogy már egy óravázlat megalkotása közben tudom, hogy a célzott érzetet, hogy tudom majd kiváltani. A többi persze a tornázóra van bízva, hogy belátása, kipihentsége alapján a lehetséges kifutások között személyre szabja a programját és így ő is úgy fejezze be, hogy pont erre volt szüksége.

256. Erőtlenül

A videó besorolása: Z-Fúzió

Játékidő: 56 perc

Van-e eszközigénye? Egy polifoam és egy szék, aminek az ülőmagassága megegyezik a térdhajlat-fenék távolságával. Ha ettől alacsonyabb a szék, egy díszpárnával, összehajtogatott törölközővel is korrigálható a különbség.

Kinek ajánlott? Mindenkinek. Különösen ajánlott egy idegileg különösen túlterhelt nap után.

Miről szól a program? Egy a legmegosztóbb órám a székes regeneráló óra. Aki kedveli, az hamar azonosul az egyszerű mozdulatok és az ezezekhez paradox módon és mégis természetesen mellé társuló hosszú mozdulatlanság különös elegyével.

Köszönöm, hogy elolvastad és/vagy meghallgattad.
Innen folytatjuk.
De addig is maradjunk kapcsolatban.

Megosztás: