vélemény

Vendég vélemények, ahogy Ti láttok…

Fájdalom nélkül

“Hajlékonyabb lettem, mozgásszervi problémámat tökéletesen karban tudom tartani, nincs fájdalom, becsípődés, gyógyszer, injekció, orvoshoz járás stb. 50-es éveimet sokkal jobb fizikai és mentális állapotban élhettem, mint a 40-es időszakomat”

Eszter
2016 óta lelkes vendég

Kényelmesen időhatékony

“Nagyon jó, mert a folyamatos mozgást így megvalósíthatom. Szeretem az online ’mocorgást’, mert kényelmes, időt spórolok meg azzal, hogy itthon végezhetem.”

Linzenbold Jánosné
2020 óta lelkes vendég

Komplexen eredeti

“Az egyediségnek mindig van valami varázsa… Komplexen megvan benne minden, amire a lelki-testi-mentális jól-léthez szükség van: erősít, nyújt, és egyben meditatívak is az órák.”

Kovács Betti

A gyógyuló lelkekről

“Minden alkalom után nem csak a testem fejlődött, de a lelkem is gyógyult.”

Barbara

Szabadságérzet és változatosság

“Életem során sokféle mozgásformát kipróbáltam, gyakoroltam már, és egy idő után mindegyik zárt rendszerré vált számomra. A Norbi órái viszont szabadságérzetet adnak azáltal, hogy változatosak, egyediek, mozgásformákat ötvöznek, és választható a nehézségi fok is. Az órák végére kellemesen elfáradok, mégis feltöltődve érzem magam.”

Kovács Betti

A gyors eredményekről

“Egészségügyi okok miatt kezdtem el a rendszeres tornát: gerinc problémáim voltak, a bal karomat nehezen tudtam emelni és két ujjam zsibbadt. A pozitív változások hamarosan jelentkeztek. Nemcsak megszűntek a panaszaim, de a közérzetem, testtartásom is javult.”

Linzenbold Jánosné
2020 óta lelkes vendég

Szakmai maximalitás

“Norbi óráit 10 éve kezdtem el látogatni, és már akkor is imádtam. Jelentős kihagyás után a földrajzi távolságot áthidalva online tértem vissza újra ahhoz, ami már régen is elvarázsolt: az a változatosság, szakmai szintű maximalitás és a vendégek jól-létének priorizálása, ami Norbinál alap, párját ritkítja.”

Julianna
2010 óta lelkes vendég

Az oktató is ember

“Az pedig, hogy Norbi megosztja velünk, ő mely nehézségen végzi a feladatot, nekem iszonyú emberivé teszi, nem kell az “edző, aki tökéletesnél is fittebb” fricskát átélnem. Köszönöm!”

Julianna
2010 óta lelkes vendég

Állandó megújulásban

“Mint embert is csodálom, szeretem a lelkesedését, mindent elkövet, hogy segíthessen, folyamatosan megújul, ennyi idő alatt 2 egyforma órája nem volt. “

Eszter
2016 óta lelkes vendég

A testsúly sem lehet akadály

“Imádom, hogy ugribugri helyett aprónak tűnő mozdulatokkal, olyan feladatokat végeztet, amitől egyrészt kecsesedik az ember lánya, másrészt olyan fokú hajlékonyságot fejleszt, ami a mindennapi életet megkönnyíti, légiessé teszi. Még, ha nem 50-60 kg súllyal, hanem 90+ kg-mal kezdjük is. “

Tálas-Barcsa Gabriella
2014 óta lelkes vendég

Össszetéveszthetetlen érzés és változatosság

“Egyik óra sem ugyanolyan, ha az elemeket nézzük, mégis összetéveszthetetlen az érzés. Nem bírom a monotonitást, és az ismétlődő gyakorlatokat, szerencsére itt erről soha nincs szó, az óratípusok, az órák tematikája annyira sokrétű, hogy unatkozni egy másodpercem sincs.”

Julianna
2010 óta lelkes vendég

Javuló testi és lelki teherbírásról

“A tudásod, az órák hozzájárultak, hogy az erőnlétem jobb legyen, a hátam bírja a munkát, így fejlődhettem benne, és lelkileg is többet bírtam.”

Éva
2015 óta lelkes vendég

Flow

Hamar magával ragadott a stúdió hangulata és az a felfogás, amivel Norbi dolgozik. Órák után mindig felfrissültem, a bő 1 órára sikerült kikapcsolnom és csak magamra figyelnem.

Mercédesz
2018 óta lelkes vendég
Megosztás: