Z-Online Stúdió

Tennél Önmagadért...
… otthonod kényelméből?
… akár a családoddal együtt?
… biztonságos módszerekkel?
… senki máshoz nem alkalmazkodva?

10 éve hiszem, hogy van bennem valami, amire szüksége van az embereknek. 10 éve vagyok „pilates- és jógaoktató” (ettől azért jóval több, ITT olvashatsz erről bővebben), amely a számok szintjén 5.849 megtartott órát és 19.385 megmozgatott vendéget jelent a fizikális stúdióm vonatkozásában. 2010 óta építem módszerem, mely 2020 tavaszáig töretlenül fejlődött, és többször transzformálódott – a fizikális Stúdióm keretein belül.

2020 márciusában – a kialakult, mindannyiunk életére ható járványhelyzet miatt – el kellett engednem az addig bevált működésemet. Sokszorosan döntéshelyzetre kényszerített az élet. A módszeremben meggyőződéssel hiszek. Ezért azt az utat választottam, hogy lehetőségnek tekintem az új helyzetet, és minél több emberhez eljuttatom. Bár előtte nem volt ilyen típusú tapasztalatom, pár nap alatt áttértem az online óraadásra. A korábban csak szolgáltatásként létezőből így információ lett, s már nem csak a debrecenieknek van lehetősége élni vele. Célkitűzésem volt: „A digitális legyen jobb, mint a fizikális”. Az elmúlt hónapok tapasztalatai után pedig határozottan állítom, hogy egy jól felépített online program 90%-ban képes kiváltani a fizikális stúdiót. A fenn maradó 10%-nyi rész pedig vagy fizikális vagy online magánóra által kiegészíthető.

Az internet útján többféle lehetőséget kínálok a mozgásra:

  • Akinek fontos, hogy fix, rendszeres időpontokhoz igazítsa a tornákat, az kedden és csütörtökön csatlakozhat a Z-Live élő alkalmaihoz.
  • Akinek fontos az időbeli függetlenség és van kellő motivációja, a Z-Videótár csomagajánlataiban férhet hozzá a videóanyagaimhoz, ami hetente 1-2x újabb tartalmakkal frissül.
  • Akiknek fontos, hogy személyre szabott mozgásélményt kapjon és minden oktatói figyelmet egymaguk kapjanak meg, ajánlom az élő magánórákat.

Amennyiben elbizonytalanodsz, hogy számodra melyik lenne a megfelelő, kérlek, keress bizalommal telefonon vagy üzenet formájában és közösen megtaláljuk a számodra ideális megoldást.

Próbáld ki a
Z-módszert kockázat nélkül!

Regisztrálj most minden további kötelezettség nélkül, és teszteld egy hétig a Z–online Stúdió két csomagajánlatát 7.000 Ft-ért! Ha tetszik a munkamódszer, beszámítom az összeget a választott csomagod árába. Ha pedig mégsem, visszautalom azt.

Regisztrálok!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, vagy a jelenlegi Z-online előfizetésed módosítanád (mert lehet 😉) kérlek keress bizalommal.

Kérdésed lenne?

Írj nekem, ha olyan kérdésed lenne, amire itt nem találtál választ!