Z-érzetek

6 évvel ezelőtt mentem el először Norbi – akkor még csoportos – Pilates órájára. Már az első óra után meglepett, milyen hatással volt fizikailag a problémás testrészeimre, az óra hangulatáról nem is beszélve. Azóta rendszeresen járok, illetve jelenleg a videóira mozgok. Amit kaptam ez idő alatt, fel se tudom sorolni. Hajlékonyabb lettem, mozgásszervi problémámat tökéletesen karban tudom tartani, nincs fájdalom, becsípődés, gyógyszer, injekció, orvoshoz járás stb. 50-es éveimet sokkal jobb fizikai és mentális állapotban élhettem, mint a 40-es időszakomat. Mint embert is csodálom. Szeretem a lelkesedését, mindent elkövet, hogy segíthessen, folyamatosan megújul, ennyi idő alatt még 2 egyforma órájával nem találkoztam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem!
Eszter
Mind szellemi, mind fizikai szempontból pozitív tapasztalataim vannak Norbi óráival kapcsolatban. A legtöbbször magánórákat veszek tőle, melyek alkalmával a legproblémásabb „területeim” kimozgatására fókuszálunk, úgy mint a derék-, talp-, csípő- és nyaki becsípődések helyreigazítása, melyek stresszesebb időszakaimban mindig előjönnek, és Norbi előtt a mindennapjaim megkeserítői voltak. Már egyetlen ilyen típusú óra után 2-3 napig könnyedén, fájdalmak nélkül mozgok. Abszolút kedvenceim a nyújtós, végén ellazulós, stresszoldó "bulik". Imádom, hogy az ugri-bugri helyett, aprónak tűnő mozdulatokkal olyan nyújtásokat végeztet, amitől egyrészt kecsesedik az ember lánya, másrészt olyan fokú hajlékonyságra tesz szert, ami a mindennapi életet megkönnyíti, szinte légiessé teszi. Még akkor is, ha az ember nem 50-60 kg, hanem 90+ kilogrammal kezdi is el a tornát nála. Az erősítő órák után pedig olyan felfrissülve távozok, hogy el is felejtem a menet közben a testemmel vívott küzdelmet. Arról nem beszélve, hogy mindeközben, nagyon jó, pikírt humorban folyhat a kommunikáció Norbival. A THM (Tréner Házhoz Megy) meg egyszerűen a legkényelmesebb, legszemélyesebb és leghatékonyabb szolgáltatási forma.
Gabriella
Már több, mint 4 éve járok Norbihoz és tornázom vele. Nehéz pontosan megmondani, konkrétan hozzá köthető-e az a változás, mely bekövetkezett az életemben, mert akkoriban, amikor elkezdtem a közös munkát vele, nagyon sok jó embert, és dolgot kaptam „csomagban” egyszerre: új munkahelyet, új embereket és segítőket. Norbi tudása és órái hozzájárultak ahhoz, hogy az erőnlétem jobb legyen, a hátam bírja az új munkát, így volt lehetőségem fejlődni benne – és nem utolsó sorban lelkileg is többet bírtam. Az, hogy Norbi önálló Stúdiót nyitott, nekem is jó példa volt arra, amin egy ideje már őrlődtem, és végül én is megléptem. Az, hogy az órák egyénre szabhatóak nagyon nagy segítség, mindig van lehetőség az aktuális fizikai problémáinkkal foglalkozni, ami hatalmas előny másfajta fitness órákhoz képest, és az is, hogy általában már az óra végére érezhető a javulás.
Éva
Számomra az első pillanattól kezdve különleges a Z-módszer. Hogy miért? Azért, mert az egyediségnek mindig van valami varázsa... Komplexen megvan benne minden, amire a lelki-testi-mentális jól-léthez szükség van: erősítenek, nyújtanak, és egyben meditatívak is az órák. Életem során sokféle mozgásformát kipróbáltam, gyakoroltam már, és egy idő után mindegyik zárt rendszerré vált számomra. Norbi órái viszont szabadságérzetet adnak azáltal, hogy változatosak, egyediek, különböző mozgásformákat ötvöznek, és a gyakorlatoknál is választható a nehézségi fok. Az órák végére kellemesen elfáradok, mégis feltöltődve érzem magam. Amióta Z-live óralátogató vagyok, sokat lazult a csípőm, és a hónapok óta fennálló fájdalmam eleinte csökkent, majd a reggeli merevséggel együtt teljesen megszűnt. A csoportos órák ellenére is mindig úgy érzem, hogy ez egy személyre szabott mozgási forma testemnek, lelkemnek.
Betti
Imádok minden egyes percet amikor Norbival tornázok. Nem csak kiváló edző, de egy csodálatos ember is. A csoportos óráin sosem éreztem magam egyedül, mindig odafigyelt mindenkire, az érzéseinkre, a lelkünkre, a testünkre. Olyan helyeken éreztem izomlázat, ahol azt hittem izmom sincs 😀, javult a tartásom, ami borzasztó volt előtte. De a legfontosabb hogy minden alkalom után nem csak a testem fejlődött, de a lelkem is gyógyult. ❤ Kedves Norbi! Mi már mindig barátok leszünk! ❤ Ha letagadod a barátságunkat akkor eláslak 🤪.
Barbara
Két hónapot hagytam ki a Norbi fitneszből, és érezhetően öregasszonyosodik a mozgásom, sőt ízületi problémák is jelentkeztek. Irány vissza a rendszeres nyújtós, átmozgatós, erősítő tornához! Tapasztalat: Sose jön be, ha a sürgős dolgok a fontosak elé kerülnek…
Anikó
Közel két éve azért jöttem először a stúdióba, hogy kipróbáljak egy új mozgásformát, ami kellően erős és változatos is egyben. Hamar magával ragadott a stúdió hangulata és az a felfogás, amivel Norbi dolgozik. Szimpatikus volt, hogy maximum 4 fő vesz részt egy-egy órán, így kellő figyelem mellett "mocoroghatok" minden alkalommal. Órák után mindig felfrissültem, a bő 1 órára sikerült kikapcsolnom, és csak magamra figyelnem. Számomra a stúdió a nyugalom szigete 😊
Mercédesz

Kérdésed lenne?

Írj nekem, ha olyan kérdésed lenne, amire itt nem találtál választ!